Diverse Beveiliging

Speurhonden

honden zijn zeer efficiënt als het aankomt op het opsporen van drugs. Het reguliere werk van speurhonden is ook dienen als een effectief afschrikmiddel voor de potentiële bezoekers en medewerkers die ervoor kiezen misbruik te maken van drugs.

Het beschermen van je reputatie en uw licentie?

Op elk evenement of op elke locatie waar u denkt dat er misbruik word gemaakt van narcotica kan een vriendelijk uitziende hond onder begeleiding van zijn getrainde begeleider heel veel verschil maken. Door het afschrikken van mensen die misbruik maken van narcotica kun je het gehele probleem verminderen. Je hebt het extra voordeel van de mogelijkheid om de politie en licenties te laten zien. U neemt een proactieve voorsprong in het vrij houden van uw pand of evenementen van drugs en drugsgebruik.

VIP-bescherming

K-9 Security Dogs biedt een effectieve & discrete beveiligings-service die word bijgestaan door K9. Dit bieden wij op maat aan uw eigen onafhankelijke Bodyguard om te voldoen aan de behoeften van uw klant en waardoor er een veilige omgeving ontstaat voor hen zodat ze hun activiteiten veilig uit te oefenen. We weten dat een zeer belangrijk persoon (VIP) speciale voorrechten heeft als gevolg van zijn / haar status of belang wordt toegekend, en ze meestal zowel positieve als negatieve aandacht trekken. Hierom moeten ze op een elite niveau van veiligheid worden behandeld. In combinatie met uw lijfwachten zijn onze K9's een team van epische proporties!

 

 

 

 

 

 

 

 

Partners

  

           

Social media

Je kunt ons vinden op social media

 

 

 

Blijf connected:

 

 

 

Contact information

   info@k9shop.nl

  +31 (0)416-484322

  +31 (0)416-484327

   Engelsestraat 9 in Kaatsheuvel