Drugs

Efficiëntie

Honden zijn extreem efficiënt als het aankomt op het opsporen van drugs. Het werkt zo effectief dat drugs speurhonden ook werken afschrikmiddel. Dit werkt zo goed dat de bezoekers en medewerkers die misbruik maken van drugs kiezen om naar andere locaties te gaan. Soms kiezen ze ook voor andere werkgelegenheden in andere gebieden.

Het beschermen van je reputatie?

honden zijn zeer efficiënt als het aankomt op het opsporen van drugs. Het reguliere werk van speurhonden is ook dienen als een effectief afschrikmiddel voor de potentiële bezoekers en medewerkers die ervoor kiezen misbruik te maken van drugs. Op elk evenement of op elke locatie waar u denkt dat er misbruik word gemaakt van narcotica kan een vriendelijk uitziende hond onder begeleiding van zijn getrainde begeleider heel veel verschil maken. Door het afschrikken van mensen die misbruik maken van narcotica kun je het gehele probleem verminderen. Je hebt het extra voordeel van de mogelijkheid om de politie en licenties te laten zien. U neemt een proactieve voorsprong in het vrij houden van uw pand of evenementen van drugs en drugsgebruik.

Het gedrag van een hond

Waar de intentie is om mensen te detecteren of het nou (bijvoorbeeld) medewerkers, opdrachtgevers, bezoekers, leden of studenten zijn die drugs bij zich hebben of die onlangs drugs gebruikt hebben, na detectie zit de hond in de buurt van de boosdoener. Dit is een duidelijk signaal aan de begeleider. Dus als iemand zich bedreigd voelt kan de dader bijvoorbeeld versnellen. Ook bekend als drug detectie honden: speur honden die kunnen worden gebruikt om te ontdekken waar er drugs worden verstopt. Dit kunnen ze bijvoorbeeld
rond een gebouw, winkel, voertuig, park of andere buitenruimte. Na wat speuren met zijn/haar neus en lopen zal de verborgen drugs gevonden worden. Vervolgens zal de hond gaan staan of zitten dicht bij waar de drugs zijn verborgen en wachten tot de begeleider de vondst erkent. Over drugspreventie op scholen kunnen
wij ook nuttig zijn. Wij citeren deskundigen zoals zeggen drug speurhonden moeten worden gebruikt in alle scholen.
K-9 Security werkte goed op een schoolproject. We hebben zelfs geholpen met huishoudens die hun eigen kinderen verdachten van het gebruiken van drugs. Dit is een andere activiteit die wij bieden.

Verdere informatie

De meest gebruikte honden van detectie van drugs zijn cocker spaniels, springer spaniels en labradors.
Hun vroege fokken als "gun honden" maakt ze ideaal voor speuren en zoeken naar mogelijkheden.
Gelukkig zijn deze rassen bekend als familie huisdieren, dit zorgt ervoor dat uw personeel zich minder snel geïntimideerd voelt.

Partners

  

           

Social media

Je kunt ons vinden op social media

 

 

 

Blijf connected:

 

 

 

Contact information

   info@k9shop.nl

  +31 (0)416-484322

  +31 (0)416-484327

   Engelsestraat 9 in Kaatsheuvel