09 March 2016

Begeleider Cursussen

Written by Super User
Hits: 20055

Cursussen

Wij bieden ook patrouille K9 begeleider cursussen aan, ontworpen om een persoon te leren hoe je om moet gaan met een aanval op gebied van K9. De cursus is ontworpen om te voldoen aan de opleidingsbehoeften van instanties die patrouille honden hebben maar de begeleiders zijn veranderd. De opleiding wordt gedaan op uw locatie. Onze belofte: Wij zal alles doen wat in onze macht ligt om te verzekeren u en de honden zijn hoog opgeleid, wij willen dat u het beste team van de hond in uw omgeving. Global honden en begeleiders hebben een reputatie van de beste in de wereld.

09 March 2016

Detectie Honden Training

Written by Super User
Hits: 21758

Detectie Honden Training

K-9 Security Dogs heeft een ongeëvenaarde track record in originele en corrigerende trainingen, vooral voor drugs detectie honden. We hebben politieautoriteiten geholpen en we zijn blij om te praten met Armed Services, evenementen organisatoren, poorten autoriteiten en iedereen die hulp nodig heeft met het opleiden van honden voor dtectie of de preventie-activiteiten. Of de opleiding van een onervaren hond van start tot finish is of alleen het corrigeren van specifieke zwakke punten, We zijn blij om te helpen bij het omzetten van uw initiële investering in een productieve eenheid.

19 February 2016

Honden Te Koop

Written by Super User
Hits: 31280

Honden Te Koop

Laat ons een hond voor u vinden en trainen!

 

Wij hebben de vaardigheid en de ervaring om de beste honden te vinden en te trainen. Voor de veiligheid voor mensen, lokalen, opsporing of u vertel ons wat uw wensen zijn. We zijn blij om politiekorpsen, militaire troepen en andere overheidsdiensten, veiligheid of andere particuliere bedrijven en particulieren te voorzien van de beste honden!

09 March 2016

VIP beveiliging

Written by Super User
Hits: 19576