Detectie honden

Drugs

Detectie voor scholen, werkplekken, afkick klinieken en behandeling centers,                 particuliere woningen, detentiecentra en gevangenissen,
waar er verdacht word dat er niet-geautoriseerde middelen worden gebruikt of opgeslagen, K9 Security Dogs kan u helpen met het vinden van deze middelen.
In samenwerking met lokale bedrijven, de staat en federale instanties voor rechtshandhaving, is K-9 Security honden beschikbaar: als back-up of leidend in het proces zoals de noodzaak dicteert.

Voor meer informatie over hoe K-9 Security Dogs u zou kunnen ondersteunen door middel van detectie en zoektochten contacteer ons.

 

Wat bieden wij aan

Wij hebben de vaardigheid en ervaring om de juiste honden te vinden en te trainen. Voor de veiligheid van mensen of lokalen, opsporingen of de vertel ons wat uw wensen zijn. We zijn blij om politiekorpsen, militaire troepen en andere overheidsdiensten of andere particuliere bedrijven en particulieren te voorzien van veiligheid.

 

We bieden het volgende aan:

 

- Drugs Detectie
- Explosieven Detectie
- Wapens Detectie
- Currency K-9
- Tabak en Mobiele Telefoon Detectie
- Achtervolgen
- Exclusieve Beveliging
- Tweeledig Doel K-9's
- Master Trainers Opleiding
- SWAT
Kwaliteit Honden
- "Groene" Ongetrainde Honden
- Politie K-9
- Puppy's van alle rassen
-
Vrouwtjes voor de fokkerij van alle rassen
- Mannetjes voor de fokkerij van alle rassen

 

 

Speurhonden

honden zijn zeer efficiënt als het aankomt op het opsporen van drugs. Het reguliere werk van speurhonden is ook dienen als een effectief afschrikmiddel voor de potentiële bezoekers en medewerkers die ervoor kiezen misbruik te maken van drugs.

Het beschermen van je reputatie en uw licentie?

Op elk evenement of op elke locatie waar u denkt dat er misbruik word gemaakt van narcotica kan een vriendelijk uitziende hond onder begeleiding van zijn getrainde begeleider heel veel verschil maken. Door het afschrikken van mensen die misbruik maken van narcotica kun je het gehele probleem verminderen. Je hebt het extra voordeel van de mogelijkheid om de politie en licenties te laten zien. U neemt een proactieve voorsprong in het vrij houden van uw pand of evenementen van drugs en drugsgebruik.

 

Partners

  

           

Social media

Je kunt ons vinden op social media

 

 

 

Blijf connected:

 

 

 

Contact information

   info@k9shop.nl

  +31 (0)416-484322

  +31 (0)416-484327

   Engelsestraat 9 in Kaatsheuvel