K9 Unit Services

VAE trainingsprogramma

K-9 Security Dogs is het enige bedrijf in de VAE dat een trainingsprogramma aanbied, gegeven door onze toegewijde ervaren trainers, om het niveau van uw K9 unit te verhogen! Het opleiden en werken als K9 agent is niet iets dat K9 Security Dogs ligt neemt. We begrijpen dat er bij de autorisatie van een K9 meer komt kijken dan alleen leren in de klas.

Praktijk training

Er is ervaring in echte scenario's voor nodig. Wat ons onderscheidt van de rest, is onze opleiding, ervaring en onze Honden selectie. Al onze K9's komen uit Nederland en zijn gefokt uit bloedlijnen die bekend zijn met het vak. Dit betekent ook dat wat onze K9's doen hetzelfde werk is dat de bloedlijn ervoor generaties heeft gedaan. Onze K9's zijn anders opgeleid dan sommige politiediensten en beveiligingsbedrijven. Het is onze bedoeling om het K9 werk in de beoogde capaciteit te hebben. Onze K9's worden onderwezen om in verschillende extreme omstandigheden te werken. Dit geldt voor de verdediging, aanval alsmede detectie.

K9 Unit

Zodra de Honds voldoende getraind is (meestal op 2 jarige leeftijd) kan de Honds beginnen te werken langs de zijde van uw officieren in het veld. De K9-begeleider is verantwoordelijk voor zoekopdrachten in het veld, gebouw clearing, verdachte opsporing en aanhouding, en tal van andere diensten.
Het verschil is duidelijk. Wanneer u goede genetica en een werken lijn met een goed opgeleide begeleider combineert, hebt u de best opgeleide K9 divisie die er mogelijk is.

Als u K9 teams traint, garandeert K-9 Security Dogs kennel master steun te verlenen.

Meer informatie

Is uw bedrijf reeds in het bezit van K9 honden?
We kunnen de K9-eenheid voor u
"scannen" en aan de hand daarvan ons advies aanbieden aan uw begeleiders en aan uw honden.


Als u meer wilt weten over onze opleidingen, aarzel dan niet om langs te komen voor een gesprek!

 

 

Partners

  

           

Social media

Je kunt ons vinden op social media

 

 

 

Blijf connected:

 

 

 

Contact information

   info@k9shop.nl

  +31 (0)416-484322

  +31 (0)416-484327

   Engelsestraat 9 in Kaatsheuvel